Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

Дома » Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

Првата работилница, на тема „Користење на средства од Инструментот за претпристапна помош на Европската Унија за рурален развој – ИПАРД Програмата 2014 – 2020“  се одржа во Струмица.

Нова Европска перспектива на Македонската индустрија за преработка на храна

2019-04-15T22:37:14+00:0026 декември 2018|