РАБОТИЛНИЦА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА КОРИСТЕЊЕТО НА СРЕДСТВАТА ОД ИПАРД ВО ПРЕСРЕТ НА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА МЕРКА1

Дома » РАБОТИЛНИЦА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА КОРИСТЕЊЕТО НА СРЕДСТВАТА ОД ИПАРД ВО ПРЕСРЕТ НА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА МЕРКА1

РАБОТИЛНИЦА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА КОРИСТЕЊЕТО НА СРЕДСТВАТА ОД ИПАРД ВО ПРЕСРЕТ НА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА МЕРКА1

Битола 30.01.2020 година, хотел Епинал

2020-08-18T09:46:30+00:0010 февруари 2020|