ipard

Дома » Објави за IPARD

About IPARD

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far IPARD has created 116 blog entries.

10 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

  На 19ти мај 2022 година, во Струга, се оддржа [...]

2023-04-06T13:01:44+00:001 јуни 2022|

9 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 15ти декември 2021 година, во Струмица, се оддржа деветтиот [...]

2023-04-06T13:01:52+00:0020 декември 2021|