ФОТО ГАЛЕРИЈА : ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2012 ВО КИЧЕВО И ДЕМИР ХИСАР

Дома » ФОТО ГАЛЕРИЈА : ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2012 ВО КИЧЕВО И ДЕМИР ХИСАР

ФОТО ГАЛЕРИЈА : ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2012 ВО КИЧЕВО И ДЕМИР ХИСАР

Во општините Кичево и  Демир Хисар пред земјоделските производители се презентираа можностите за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013, процедурите за поднесување на барање, потребните документи, контролата и одобрувањето на проектите.

2014-09-10T09:58:09+00:004 мај 2012|