Известување за организација на информативни настани на тема: „МОЖНОСТИ КОИ ГИ НУДИ ИПАРД ПРОГРАМАТА 2014-2020”

Дома » Известување за организација на информативни настани на тема: „МОЖНОСТИ КОИ ГИ НУДИ ИПАРД ПРОГРАМАТА 2014-2020”

Известување за организација на информативни настани на тема: „МОЖНОСТИ КОИ ГИ НУДИ ИПАРД ПРОГРАМАТА 2014-2020”

 

Почитувани, Секторот за управување со ИПАРД при  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство Ве поканува на информативен настан на тема: „Можности кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020” кои ќе се одржи во :

  • Населба Илинден   – 28.02.2017 со почеток во 17:00 часот, во Домот на Култура, Илинден

Информативните настани се одржуваат со цел да се информираат потенцијалните баратели за поволностите кои се нудат преку  новата ИПАРД Програмата  2014-2020 година  и мерките:

– Инвестиции во физички средства за преработка и маркетинг на земјоделските и рибните производи

– Диверзификација на фармите и развој на бизниси

2018-11-13T09:45:56+00:0024 февруари 2017|