ИЗМЕНA НА ЈАВНИОТ ПОВИК БР. 01/2017 ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА 2014-2020

Дома » ИЗМЕНA НА ЈАВНИОТ ПОВИК БР. 01/2017 ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА 2014-2020

ИЗМЕНA НА ЈАВНИОТ ПОВИК БР. 01/2017 ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА 2014-2020

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува сите заинтересирани субјекти за поднесување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020 дека рокот за нивно доставување се продолжува до 21.07.2017 година.

Izmena na javen povik

2018-11-13T09:45:40+00:0023 јуни 2017|