Информативен ден за можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020

Дома » Информативен ден за можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020

Информативен ден за можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020

16.05.2017 Ресен

Во Ресен  се одржа Информативен ден во организација на Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство и Агенцијата за поттикнување на разволот на земјоделството,  на кои потенцијалните корисници беа информирани за можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020 , како и постапката за добивање  позитивно мислење за користење на води  од Министерството за животна средина и просторно планирање која им е потребна за аплицирање по ИПАРД  .

18485887_10207086972411796_6624275217981859971_n 18486399_10207086974051837_1413122763659794496_n 18557092_10207086973011811_8230029121038885188_n

2018-11-13T09:45:43+00:0017 мај 2017|