Одржан информативен ден за можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020 во Општина Старо Нагоричане

Дома » Одржан информативен ден за можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020 во Општина Старо Нагоричане

Одржан информативен ден за можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020 во Општина Старо Нагоричане

21.03.2017

Претставници на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ)  на земјоделците,занаетчиите  и претпријатијата од Старо Нагоричане им ја презентираа новата ИПАРД 2 Програмата 2014-2020 како и можностите кои ги нуди истата.Новата ИПАРД програма нуди  поголемо кофинансирање од 60% до максимум 70%.

17458175_10206727037933659_749948094534776004_n 17499190_10206727037493648_8031332386490843025_n

2018-11-13T09:45:53+00:0024 март 2017|