Покана за промотивен настан на новата ИПАРД ПРОГРАМА 2014-2020 година

Дома » Покана за промотивен настан на новата ИПАРД ПРОГРАМА 2014-2020 година

Покана за промотивен настан на новата ИПАРД ПРОГРАМА 2014-2020 година

Почитувани,

Ве известуваме дека Секторот за управување со ИПАРД фондовите при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во соработка со Општините и  Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството ќе ги презентира можностите и условите за користење на средстваста од новата ИПАРД Програмата 2014-2020 година за мерките :

  • Инвестиции во физички средства на земјоделски стопанства
  • Диверзификација на фармите и развој на бизнис

Презентациите ќе се одржата во следниве Општини :

  • 30.03.2017 во 16.30 часот во Салата на Спомен дом АСНОМ Делчево
  • 31.03.2017 во 18.30 часот во Салата на Советот на Општина Берово
  • 31.03.2017 во 16.00 часот во Дом на Култура Пехчево
  • 04.04.2017 во 15.00 часот во Салата на Советот на Општина Крива Паланка
  • 06.04.2017 во 16.00 часот во Салата на Советот на Општина Маврово Ростуше

Би ни претставувало особено задоволство доколку Вие како потенцијални корисници учествувате на настаните.

post_img_ipard_0

2018-11-13T09:45:51+00:0027 март 2017|