Месечна архива: ноември 2019

Дома » Објави за ноември 2019

За 15 дена е продолжен рокот за поднесување барања за користење средства од ИПАРД 2 Програмата 2014 – 2020 за мерката „Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“

По барање на заинтересираните странки, Агенцијата за финансиска поддршка во [...]

2019-11-12T09:06:31+00:0012 ноември 2019|Соопштение, Соопштенија|