IPARD

Дома » Објави за IPARD

About IPARD

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far IPARD has created 138 blog entries.

Форум за унапредување на спроведувањето и користењето на Инструментот за претпристапна помош на Европската унија за рурален развој – ИПАРД 2014 – 2020, Валандово, 09 и 10 ноември 2020

Форум за унапредување на спроведувањето и користењето на Инструментот за [...]

2020-11-12T09:29:46+00:0012 ноември 2020|

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик 01/2019

за објавување на Јавен повик 01/2019 за доставување на барања [...]

2019-06-05T10:33:39+00:001 јуни 2019|

5 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 21 мај 2019 година, во Охрид, се одржа 5-от [...]

2023-04-06T12:47:49+00:0027 мај 2019|

Започна потпишувањето на договорите за мерката за инвестиции во преработувачки капацитети од последниот повик за ИПАРД 2

Од денеска започна склучувањето на договорите за мерката 3 „Инвестиции [...]

2019-04-16T00:04:15+00:008 април 2019|

Вицепремиерот Анѓушев и Министерот Николовски во посета на компанијата „Сентис Аг“: со европски средства од ИПАРД 2 и владина поддршка обезбедуваме развој на преработувачката индустрија

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, д-р Кочо [...]

2019-04-15T23:59:38+00:0021 март 2019|

Досега реализирани околу 5 милиони евра инвестиции преку првиот повик од ИПАРД 2, за поголема искористеност на средствата одржани инфо денови во Куманово и Крива Паланка

Едукативните денови во рамки на Кампањата за публицитет, која што е [...]

2019-02-01T18:25:38+00:001 февруари 2019|

Работилници (агенда и презентации) кои се одржаа декември/јануари 2019

M1_презентација_ТУ_МК M3_презентација_ТУ_МК M7_презентација_ТУ_МК Агенда _работилница_Тетово_09012019 Агенда_работилница_Струмица_26122018 Agenda_rabotilnica Tetovo na albanski [...]

2019-07-31T23:15:32+00:0031 јануари 2019|

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

  Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани [...]

2019-04-07T22:11:34+00:0028 јануари 2019|

Земјоделците од Гази Баба и Илинден заинтересирани за мерките од ИПАРД 2 Програмата

Скопје, (24.01.2019) Денеска, во склоп на едукативната кампања за ИПАРД [...]

2019-08-09T11:32:50+00:0024 јануари 2019|