Соопштенија

Дома » Соопштенија

3 состанок на комитетот за следење на ИПАРД III

Третиот состанок на комитетот за следење на ИПАРД III се [...]

2024-07-03T16:50:23+00:003 јули 2024|

2 состанок на комитетот за следење на ИПАРД III

Вториот состанок на комитетот за следење на ИПАРД III се [...]

2024-07-03T16:51:03+00:001 февруари 2024|

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2023 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2021-2027

Објавен на 01.09.2023 Отворен до 15.10.2023 Агенцијата за финансиска поддршка [...]

2023-09-04T14:00:08+00:004 септември 2023|

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2023 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на 04.08.2023 Отворен до 18.09.2023 Агенцијата за финансиска поддршка [...]

2023-08-04T12:49:29+00:004 август 2023|

Информативната кампања за ИПАРД Програма продолжува со теренското присуство во сите населени места

Од страна на Телото за управување со ИПАРД при Министерство [...]

2023-05-09T23:42:08+00:008 мај 2023|

12 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 29ти март 2023 година, во Струмица, се оддржа дванаесеттиот [...]

2023-04-13T00:12:31+00:0030 март 2023|

11 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 1ви декември 2022 година, во Маврово, се оддржа 11от [...]

2023-04-13T00:03:44+00:005 декември 2022|

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2022 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на 23.07.2022 Отворен до 06.09.2022 1. Агенцијата за финансиска [...]

2022-07-25T17:16:08+00:0023 јули 2022|

10 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

  На 19ти мај 2022 година, во Струга, се оддржа [...]

2023-04-06T13:01:44+00:001 јуни 2022|