Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020

Дома » Состаноци на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020

12 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 29ти март 2023 година, во Струмица, се оддржа дванаесеттиот [...]

2023-04-13T00:12:31+00:0030 март 2023|

11 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 1ви декември 2022 година, во Маврово, се оддржа 11от [...]

2023-04-13T00:03:44+00:005 декември 2022|

10 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

  На 19ти мај 2022 година, во Струга, се оддржа [...]

2023-04-06T13:01:44+00:001 јуни 2022|

9 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 15ти декември 2021 година, во Струмица, се оддржа деветтиот [...]

2023-04-06T13:01:52+00:0020 декември 2021|

8 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

Во Скопје, на 3ти јуни 2021 година се оддржа осмиот [...]

2023-04-06T13:02:09+00:004 јуни 2021|

7 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

Во услови на светска пандемија со Ковид-19, на 26 ноември [...]

2023-04-06T13:02:21+00:0030 ноември 2020|

6 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 12 декември 2019 година, во Скопје, се одржа 6-от [...]

2023-04-06T12:45:16+00:0031 декември 2019|

5 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

На 21 мај 2019 година, во Охрид, се одржа 5-от [...]

2023-04-06T12:47:49+00:0027 мај 2019|

4 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

1. Нацрт дневен ред четврт КС ИПАРД 2014-2020 2. Нацрт [...]

2023-04-06T12:47:25+00:004 декември 2018|

3 состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

1. Предлог дневен ред за трет КС ИПАРД 20147-2020 2. [...]

2023-04-06T12:47:13+00:0017 мај 2018|