Деветти состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

Дома » Деветти состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

Деветти состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

Струмица, 15 декември 2021 година

 

Струмица, 16 декември 2021 година. Инвестиција во  Млекара Москов МС – Струмица (бренд Милко)

         

 

Струмица, 16 декември 2021 година. Инвестиција во АД Струмичко Поле, с. Василево, Струмица (бренд Грозд)

          

2021-12-23T12:03:45+00:0023 декември 2021|