За Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 во среда ќе се зборува во Богданци

Дома » За Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 во среда ќе се зборува во Богданци

За Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 во среда ќе се зборува во Богданци

Богданци, 29.01.2020

2020-02-03T09:40:46+00:003 февруари 2020|