За Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 денес ќе се зборува во Кочани

Дома » За Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 денес ќе се зборува во Кочани

За Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 денес ќе се зборува во Кочани

Кочани, 28.01.2020

2020-02-03T09:36:54+00:003 февруари 2020|