Инфо деновите за ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат и оваа недела (од 29.10.2019 до 31.10.2019 година)

Дома » Инфо деновите за ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат и оваа недела (од 29.10.2019 до 31.10.2019 година)

Инфо деновите за ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат и оваа недела (од 29.10.2019 до 31.10.2019 година)

Македонски Брод, 29.10.2019 година

Ресен, 30.10.2019 година

 

 

2019-11-28T14:27:46+00:0028 ноември 2019|