Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Тетово и Кичево

Дома » Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Тетово и Кичево

Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Тетово и Кичево

Тетово, 16.01.2020 година

Кичево, 16.01.2020 година

2020-01-22T12:44:49+00:0022 јануари 2020|