Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Карпош и Аеродром

Дома » Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Карпош и Аеродром

Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Карпош и Аеродром

Карпош, 17.01.2020 година

Аеродром, 17.01.2020 година

 

2020-01-22T12:50:12+00:0022 јануари 2020|