Инфо деновите од Кампањата за Публицитет на ИПАРД 2014-2020 ќе продолжат и оваа недела во Калишта и Вевчани

Дома » Инфо деновите од Кампањата за Публицитет на ИПАРД 2014-2020 ќе продолжат и оваа недела во Калишта и Вевчани

Инфо деновите од Кампањата за Публицитет на ИПАРД 2014-2020 ќе продолжат и оваа недела во Калишта и Вевчани

Калишта, 25.10.2019 година

Вевчани, 25.10.2019 година

2019-11-28T13:18:07+00:0028 ноември 2019|