Инфо денови во Зајас и Осломеј за мерка 1 од ИПАРД Програмата 2014-2020

Дома » Инфо денови во Зајас и Осломеј за мерка 1 од ИПАРД Програмата 2014-2020

Инфо денови во Зајас и Осломеј за мерка 1 од ИПАРД Програмата 2014-2020

Зајас, 27.07.2020 година

с. Стрелци, Осломеј 27.07.2020 година

2020-07-28T14:42:47+00:0028 јули 2020|