Инфо денот за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 утре се одржува во Битола

Дома » Инфо денот за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 утре се одржува во Битола

Инфо денот за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 утре се одржува во Битола

Битола, 23.01.2020 година

2020-01-29T15:05:24+00:0029 јануари 2020|