Инфо ден за мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 се одржа во Струмица

Дома » Инфо ден за мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 се одржа во Струмица

Инфо ден за мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 се одржа во Струмица

Струмица, 10.01.2020 година

2020-01-15T13:44:23+00:0015 јануари 2020|