Инфо кампањата за ИПАРД Програмата 2014-2020, за мерка 1, продолжува во Старо Нагоричане и Арачиново

Дома » Инфо кампањата за ИПАРД Програмата 2014-2020, за мерка 1, продолжува во Старо Нагоричане и Арачиново

Инфо кампањата за ИПАРД Програмата 2014-2020, за мерка 1, продолжува во Старо Нагоричане и Арачиново

Старо Нагоричане, 20.02.2020 година

Арачиново, 20.02.2020 година

2020-02-27T14:46:51+00:0027 февруари 2020|