Инфо кампањата за ИПАРД Програмата 2014-2020, за мерка 1, продолжува во општина Ѓорче Петров

Дома » Инфо кампањата за ИПАРД Програмата 2014-2020, за мерка 1, продолжува во општина Ѓорче Петров

Инфо кампањата за ИПАРД Програмата 2014-2020, за мерка 1, продолжува во општина Ѓорче Петров

Ѓорче Петров, 21.02.2020 година

2020-02-27T14:49:17+00:0027 февруари 2020|