Инфо кампањата за ИПАРД Програмата 2014-2020, за мерка 1, продолжува во Зелениково и Чашка

Дома » Инфо кампањата за ИПАРД Програмата 2014-2020, за мерка 1, продолжува во Зелениково и Чашка

Инфо кампањата за ИПАРД Програмата 2014-2020, за мерка 1, продолжува во Зелениково и Чашка

Зелениково, 19.02.2020 година

Чашка, 19.02.2020 година

2020-02-27T15:23:19+00:0027 февруари 2020|