Инфо караванот на ИПАРД денес беше во Неготино и Кавадарци

Дома » Инфо караванот на ИПАРД денес беше во Неготино и Кавадарци

Инфо караванот на ИПАРД денес беше во Неготино и Кавадарци

Неготино, 24.07.2020 година

Кавадарци, 24.07.2020 година

2020-07-28T14:27:23+00:0028 јули 2020|