Кампања за публицитет на ИПАРД Програмата 2014-2020 во Свети Николе

Дома » Кампања за публицитет на ИПАРД Програмата 2014-2020 во Свети Николе

Кампања за публицитет на ИПАРД Програмата 2014-2020 во Свети Николе

Свети Николе, 24.02.2020 година

2020-02-27T15:31:40+00:0027 февруари 2020|