Одржани инфо денови за ИПАРД 2014-2020 во Сопиште ( 08.10.2019 год.)и Петровец (09.10.2019год.)

Дома » Одржани инфо денови за ИПАРД 2014-2020 во Сопиште ( 08.10.2019 год.)и Петровец (09.10.2019год.)

Одржани инфо денови за ИПАРД 2014-2020 во Сопиште ( 08.10.2019 год.)и Петровец (09.10.2019год.)

 

Оваа недела ќе се одржат 6 инфо денови за ИПАРД 2014-2020

2019-11-26T12:20:21+00:0015 октомври 2019|