Оваа недела ќе се одржат 6 инфо денови за ИПАРД 2014-2020

Дома » Оваа недела ќе се одржат 6 инфо денови за ИПАРД 2014-2020

Оваа недела ќе се одржат 6 инфо денови за ИПАРД 2014-2020

Охрид, 17.10.2019 година

Белчишта, 17.10.2019 година

 

Негорци, 16.10.2019 година

 

Дојран, 16.10.2019 година

Пехчево, 15.10.2019

Берово, 15.10.2019 година

2019-11-28T12:24:32+00:0028 ноември 2019|