Поради продолжување на рокот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020 до 3 декември 2019, продолжуваат и Инфо деновите

Дома » Поради продолжување на рокот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020 до 3 декември 2019, продолжуваат и Инфо деновите

Поради продолжување на рокот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020 до 3 декември 2019, продолжуваат и Инфо деновите

Карбинци 18.11.2019 година

Василево 18.11.2019

Новаци 19.11.2019 година

Долнени 19.11.2019 година

Бутел 22.11.2019 година

Јегуновце 22.11.2019 година

2019-11-28T16:27:36+00:0028 ноември 2019|