Почнува кампања на инфо денови за мерка 1 од ИПАРД Програмата 2014-2020 во Зрновци и Македонска Каменица

Дома » Почнува кампања на инфо денови за мерка 1 од ИПАРД Програмата 2014-2020 во Зрновци и Македонска Каменица

Почнува кампања на инфо денови за мерка 1 од ИПАРД Програмата 2014-2020 во Зрновци и Македонска Каменица

Зрновци, 18.02.2020 година

Македонска Каменица, 18.02.2020 година

2020-02-27T14:33:06+00:0027 февруари 2020|