Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и представници од НАО одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020

Дома » Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и представници од НАО одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020

Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и представници од НАО одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020

Скопје 20.11.2019 година

2019-11-29T11:32:35+00:0029 ноември 2019|