ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ИПАРД ПРОГРАМА 2007-2013 за период 1 јануари 2016 – 31 декември 2016

Дома » ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ИПАРД ПРОГРАМА 2007-2013 за период 1 јануари 2016 – 31 декември 2016

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ИПАРД ПРОГРАМА 2007-2013 за период 1 јануари 2016 – 31 декември 2016

Годишен извештај за 2016

2018-11-13T09:45:19+00:005 февруари 2018|