Информативен ден во Могила за Можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020

Дома » Информативен ден во Могила за Можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020

Информативен ден во Могила за Можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020

Информативен ден во Могила за Можностите кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020

Могила, 01.02.201

mogila 1mogila2

Голема  заинтересираност на  земјоделците во Могила  за ИПАРД  Програмата 2014-2020.На овој настан се презентираа трите мерки кои ќе бидат објавени во првиот повик. Земјоделците се информираа за сите потребни информации како да аплицираат за оваа програма.Во овој програмски период од 2014 до 2020 година очекуваме искористеноста на средствата да биде многу поголема ќе има многу повеќе барања отколку во претходниот програмски период.


2017-02-03T15:21:33+00:003 февруари 2017|