ФОТО Галерија

ФОТО Галерија2014-09-10T00:48:54+00:00

ФОТО Галерија

ФОТО ГАЛЕРИЈА : ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2012 ВО КИЧЕВО И ДЕМИР ХИСАР
04.05.2012

Во општините Кичево и  Демир Хисар пред земјоделските производители се презентираа можностите за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013, процедурите за поднесување на барање, потребните документи, контролата и одобрувањето на проектите.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: ОБУКА ЗА НОВИНАРИ ВО БИТОЛА

02.04.2012

 

ИПАРД ИНФО ДЕНОВИ

03.12.2009

 

ИПАРД ФОРУМ, 6 НОЕМВРИ 2009, СКОПСКИ САЕМ

06.11.2009