Почетна2021-07-15T11:56:27+00:00

Соопштенија и новости

23јули, 2021

Започнуваат инфо денови по Јавен повик 01/2021 за мерката 7 од ИПАРД Програмата 2014-2020

Телото за управување со ИПАРД ги информира сите земјоделци, физички и правни лица (микро и мали претпријатија) и задруги, заинтересирани да аплицираат за добивање на финансиска поддршка од мерката 7 [...]

8јули, 2021

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2021 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на: 08.07.2021 Трае до: 22.08.2021 Продолжен до: 06.09.2021 година Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (во понатамошен текст: Агенцијата) како надлежна институција и договорен орган за [...]

4јуни, 2021

Оддржан осмиот состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020

Во Скопје, на 3ти јуни 2021 година се оддржа осмиот состанок на Комитетот за следење на ИПАРД 2014-2020. Со состанокот претседаваше Г-дин Реџаил Исмаили, државен секретар во Министерство за земјоделство [...]

30април, 2021

Предходна најава за аплицирање по мерката 7 “Диверзификација на фарми и развој на бизниси” од ИПАРД Програмата 2014-2020

Телото за управување со ИПАРД ги информира сите земјоделци, физички и правни лица (микро и мали претпријатија) и задруги, заинтересирани да аплицираат за добивање на финансиска поддршка од мерката 7 [...]

30април, 2021

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик 01/2021 за доставување на барања за користење на средства од петтата компонента на Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија (ИПАРД Програмата 2014-2020)

Скопје, 30.04.2021 година Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известуваат сите заинтересирани правни и физички лица дека во првата половина [...]

22март, 2021

Телото за управување со ИПАРД објави Упатство за постапка за издавање на документи за оцена на влијанието на проектите врз животната средина

Телото за Управување со ИПАРД фондовите при Министертвото за земјоделство, шумарство и водостопанство, во координација и соработка со Управата за животна средина при Министертвото за животна средина и просторно планирање, [...]

Load More Posts

Последен јавен повик

30април, 2021

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик 01/2021 за доставување на барања за користење на средства од петтата компонента на Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија (ИПАРД Програмата 2014-2020)

Скопје, 30.04.2021 година Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известуваат [...]

Видео

Повеќе видеа

Календар

октомври 2021
П В C Ч П С Н
« Авг    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ИПАРД Региони

Вкупно посетители

Корисни линкови