ИПАРД инфо деновите продолжуваат и наредната недела со следниот распоред (изберете го насловот):

Дома » ПОЧНАА ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 03/2011 » ИПАРД инфо деновите продолжуваат и наредната недела со следниот распоред (изберете го насловот):