Програма за завршен настан за публицитет во Куманово

Дома » Програма за завршен настан за публицитет во Куманово

Програма за завршен настан за публицитет во Куманово

Следете не во живо

Работилница за унапредување на спроведувањето и користењето на

Инструментот за претпристапна помош на Европската унија за рурален развој – ИПАРД 2014 – 2020

Почеток: 20.11.2020, Петок, 10.30 часот.

Програма за завршен настан во Куманово

2020-11-19T12:55:01+00:0019 ноември 2020|