Јавен Повик

Дома » Соопштенија » Јавен Повик

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 01/2020 за доставување на барања за користење на средства по мерка 1 “ Инвестиции во основни средства на земјоделски стопанства”од ИПАРД Програма 2014-2020

2019-12-26T16:33:44+00:0023 декември 2019|Јавен Повик, Соопштение, Соопштенија|

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка [...]

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик број 02/2019 за доставување на барања за користење на средства по мерка 3 “ Инвестиции во основни средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи” од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-11-29T10:38:42+00:0023 ноември 2019|Јавен Повик, Соопштенија|

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка [...]

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2019 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-11-14T13:15:17+00:004 октомври 2019|Јавен Повик, Соопштенија|

Објавен на: 04.10.2019 Отворен до: 03.12.2019 Врз основа на член [...]

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик 01/2019

2019-06-05T10:33:39+00:001 јуни 2019|Јавен Повик, Соопштение, Соопштенија|

за објавување на Јавен повик 01/2019 за доставување на барања [...]

ЈАВЕН ПОВИК бр.02/2018 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

2019-03-15T16:42:14+00:0026 декември 2018|Јавен Повик, Соопштенија|

(Отворен до: 09.02.2019) Врз основа на член 9 став 1 [...]

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2018 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020 (Кратка верзија)

2019-05-26T18:35:20+00:0030 ноември 2018|Јавен Повик|

(Отворен до: 14.01.2019) Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и [...]

ПРЕТХОДНА НАЈАВА за објавување на Јавен повик 01/2017 за доставување на барања за користење на средства од Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија (2014-2020-ИПАРД II)

2018-11-19T12:47:24+00:0015 декември 2016|General, Јавен Повик|

Известување до  сите заинтересирани правни и физички лица дека во [...]