ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2022 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Дома » ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2022 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2022 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на 23.07.2022 Отворен до 06.09.2022 1. Агенцијата за финансиска [...]

2022-07-25T17:16:08+00:0023 јули 2022|