ipard

Дома » Објави за IPARD

About IPARD

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far IPARD has created 86 blog entries.

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2020 за доставување на барања за користење на средства по мерка 1 Инвестиции во материјални средства на земјоделски стопанства“ од ИПАРД Програмата 2014-2020

Објавен на 29.02.2020 Краен рок до 03.08.2020 Агенцијата за финансиска [...]

2020-07-22T15:15:28+00:0024 јуни 2020|Јавен Повик|

Нов дополнителен рок од 15 дена за поднесување на барања за „Мерка 1 Инвестиции во материјални средства на земјоделски стопанства“

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој заради [...]