МЗШВ одржа форум за унапредување на спроведувањето и користењето на средствата од ИПАРД 2014-2020

Дома » МЗШВ одржа форум за унапредување на спроведувањето и користењето на средствата од ИПАРД 2014-2020

МЗШВ одржа форум за унапредување на спроведувањето и користењето на средствата од ИПАРД 2014-2020

Берово, 6 и 7 октомври 2020 година

       

Соопштение

2020-10-08T15:50:26+00:008 октомври 2020|