Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и представници од НАО одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020

Дома » Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и представници од НАО одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020

Телото за управување со ИПАРД при МЗШВ, АФПЗРР и представници од НАО одржуваат работилница за консолидација на дел од процесот за аплицирање по ИПАРД 2014-2020

Скопје, 20.11.2019 година

Програма за работилница во Скопје 20112019

 

2019-11-29T10:49:44+00:0021 ноември 2019|