ПЛАН ЗА ОБЈАВУВАЊЕ НА ЈАВНИ ПОВИЦИ во 2011 година за поднесување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013

Дома » ПЛАН ЗА ОБЈАВУВАЊЕ НА ЈАВНИ ПОВИЦИ во 2011 година за поднесување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013

ПЛАН ЗА ОБЈАВУВАЊЕ НА ЈАВНИ ПОВИЦИ во 2011 година за поднесување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013

ИПАРД_лого

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Со цел навремено информирање на сите заинтересирани потенцијални корисници за поднесување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013, Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој изготви и објави Годишен План за објавување на јавни повици во 2011 година.

За сите детални информации околу подготовките за изготвување на апликациите како и информации за можностите кои ги нудат ИПАРД фондовите ве молиме да се обратите до надлежните институции.

ЗАБЕЛЕШКА: Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој го задржува правото да го промени распоредот. Доколку настане промена на распоредот, Агенцијата ќе издадепретходно известување најмалку 30 дена пред датумот за објавување на Јавниот повик.

План_за_јавни_повици_2011

2014-06-18T18:00:37+00:0028 јануари 2011|