ЗАВРШУВААТ ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 03/2011

Дома » ЗАВРШУВААТ ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 03/2011

ЗАВРШУВААТ ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 03/2011

ТЕЛО ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ИПАРД

Телото за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство оваа недела завршува со организирање ИПАРД инфо денови за јавен повик 03/2011.ИПАРД инфо деновите оваа недела ќе бидат организирани во следниве општини:

Пробиштип          09.11          среда               17 часот                     Дом на културата “Злетовски рудар”

Кратово                09.11          среда               19 часот                     Сала на општината

Градско                10.11           четврток        14 часот                      Дом на културата Крсте П. Мисирков  

Неготино              10.11           четврток        17 часот                     Сала на општината

Карбинци             10.11          четврток        14 часот                       Сала на општината

Лозово                  10.11          четврток        17 часот                      Сала на општината

Теарце                  11.11           петок              17 часот                     Сала на општината

2014-06-18T16:56:40+00:007 ноември 2011|