ПРОДОЛЖУВААТ ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 03/2011

Дома » ПРОДОЛЖУВААТ ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 03/2011

ПРОДОЛЖУВААТ ИПАРД ИНФО ДЕНОВИТЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК 03/2011

ТЕЛО ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ИПАРД

ИПАРД_лого - Small

Телото за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство продолжува со организирање ИПАРД инфо денови.ИПАРД инфо деновите оваа недела ќе бидат организирани во следниве општини: 

  •  Росоман        01.11.2011       Вторник            15.30 часот – Сала на општината
  •  Прилеп          01.11.2011       Вторник            19.00 часот – Дом на култура „Марко Цепенков“
  •  Зрновци        02.11.2011       Среда                11.00 часот – Сала на општината
  •  Виница           02.11.2011       Среда                13.00 часот – Сината сала на општината
  •  Пехчево         02.11.2011      Среда                11.00 часот – Дом на култура
  • Ново Село     03.11.2011      Четврток          15.30 часот – Месна канцеларија село Зубово
  • Босилево      03.11.2011       Четврток          19.00 часот – ОУ “Гоце Делчев”
2014-06-18T16:59:35+00:001 ноември 2011|