Излезе првиот јавен оглас за ИПАРД

Дома » Излезе првиот јавен оглас за ИПАРД

Излезе првиот јавен оглас за ИПАРД

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на 23 декември 2009 година објавува Јавен повик бр. 01/2009 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007 – 2013

Формулари

2014-06-18T19:18:57+00:0023 декември 2010|